Har du inte fått din hyresfaktura?

Publicerad 25 maj, 2020 | Okategoriserade

Då kan det bero på följande, vi har gjort ett utskick till alla våra hyresgäster med information om vilka sätt som erbjuds för att få sin hyresfaktura.
Om du inte valt e-faktura, autogiro eller e-post kommer hyresfakturan framöver endast att distribueras via inloggning på Mina Sidor vilket du når här.
Pappersfaktura är ett undantag, önskar du ändå fortfarande få hyresavin utdelad som pappersfaktura måste det anmälas till oss. Du som idag har ett hyresavtal med aviavgift 40 kr/faktura kommer att fortsätta att få pappersfaktura mot avgift om inget annat val görs. Detta är en del i vårt miljöarbete, då vi satsar på att distribuera så många hyresavier som möjligt digitalt.

Vi erbjuder följande sätt att få hyresfakturan:

  • E-faktura får du elektroniskt i din internetbank. Med e-faktura ser fakturan ut precis som tidigare – men du får den elektroniskt istället. E-faktura förutsätter att du har Internetbank, där du själv anmäler dig för e-faktura med Falköpings Hyresbostäder som betalningsmottagare. Om du redan idag är anmäld som e-fakturamottagare behöver du inte göra något med anledning av denna information.
  • Med autogiro behöver du aldrig vara rädd att glömma betala hyran. Pengarna dras automatiskt från kontot sista vardagen i månaden, allt du behöver hålla koll på är att det finns pengar på kontot. Nytt för dig som redan betalar via autogiro är att du vid hyresförändring får information via vår hemsida alternativt genom inloggning på Mina Sidor men ingen pappersfaktura kommer distribueras. Anmäl autogiro via din internetbank eller ladda ner blanketten här, fyll i och skicka/lämna in till oss.
  • Mina sidor kan du alltid se alla dina hyresuppgifter och betalningar.
  • Du kan också få din hyresfaktura skickad direkt till din e-post genom att anmäla det till oss. Kom ihåg att det är ditt ansvar att du angett rätt e-postadress och mobilnummer till oss.