Med anledning av coronaviruset

Publicerad 9 mars, 2020 | Okategoriserade

Vi förstår att Coronaviruset kan väcka frågor och oro hos er hyresgäster, vi på Hyresbostäder följer aktivt utvecklingen av situationen och förstärker insatser vid behov. Vi arbetar utifrån den information och de rekommendationer som Falköpings Kommun samt Folkhälsomyndigheten delar.

Folkhälsomyndigheten råder till att tvätta händerna ordentligt med tvål och varmt vatten ofta, hosta och nys i armvecket samt stanna hemma när du är sjuk även vid milda symptom (så som snuva, hosta eller feber). Klicka här för att läsa mer om hur du skyddar dig själv och andra från smittspridning, informationen finns på flera språk.

Vi har vidtagit vissa försiktighetsåtgärder genom att exempelvis inte hälsa i hand och råder även våra hyresgäster att hälsa på andra sätt.
Vi avråder från besök på kontoret om du eller någon i din omgivning inte är frisk eller varit i ett område där smittspridning pågår. För att minimera risken för smittspridning kommer även vår personal att ställa frågor innan ett besök i bostaden. Vi själva på Hyresbostäder följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi gillar möten med människor, men i nuläget ber vi dig som har möjlighet att göra dina ärenden digitalt.
Tänk på att många ärenden kan man själv hantera via mina sidor och det går givetvis kontakta oss via telefon och mail.

Information kring Coronaviruset uppdateras ständigt av berörda myndigheter. Uppdaterad information hittar du via länkarna nedan.
Vi tackar för visad hänsyn för att tillsammans kunna förhindra smittspridning!

Folkhälsomyndigheten
1177